воскресенье, 26 сентября 2010 г.

Маніфест до Українського народу

                                                 Маніфест до Українського народу

 Сьогоднішня політично-державна влада все робить для того, щоб українська людина зникла з історії як національна особа. Робиться це простим, примітивним, але дуже ефективним на сьогоднішній день способом.

             1.Знищення людини як історичної особи. 

Шляхом фальсифікації історії нібито немає українця є малорос. 
Сьогодні кожен повинен відповісти сам собі   
Я людина з великої букви і з національністю українець? чи не відомо хто з яким історичним корінням істота як хочуть це тобі нав'язати для того щоб убити усередині тебе волю до свободи. Людина, що не знає своїх предків подібна до дерева без коріння.

             2.Знищення людини як фізичної особи.

Все робиться для того, щоб людина перестала усвідомлювати себе сильною особою, пропаганда тютюну, алкоголю, практично вільна торгівлі наркотиків. 
Бездіяльність правоохоронних органів і корумпованих чиновників приводить до того що  рідкі спроби людей втративших віру в закон і справедливість, намагаються самостійно розганяти  наркокубла і точки збуту наркотиків, проти цих людей збуджуються кримінальні справи даючи їм зрозуміти що проти системи воювати марно,  а наркоторгівля продовжує активно діяти і розвиватися.
Таким чином все робиться для того, щоб людина як особа дeгродувала в істоту, що не думає хто вона і чого вона хоче від життя.


                          Вимога до Українського Народу

Вони обікрали людей на мільярди, а тепер вчать нас жити, пишуть закони, по яких люди не живуть,  а вимушені виживати. Перед виборами кидаючи народові кістку, купуючи голоси безвідповідальних громадян, розповідаючи нам гарні казки. 
Вони нам кажуть не можна ділити людей.
Ні, це не народ ділить людей. 
Це вони відокремили себе від народу високими заборами своїх будинків, це вони розділили народ, відпочиваючи на курортах світу і лікуючись не в тих лікарнях, де лікуємося ми.
Це вони обкрадуючи народ і  скаженіючи з жиру поставили себе тим самим по іншу від народу сторону барикад. 
Виходячи з сьогоднішніх реалій життя, ми повинні розуміти так далі жити не можна.
Вибирати, тобто  призначати депутатів ми повинні з нас, з народу.   
Наш громадянський обов'язок контролювати дії депутатів, звертатися до депутатів з вимогою виступати від нашого імені  і в захист народу.
Лише такі депутати і уряд має право називатися «Народними»
Не в одній країні світу не було стільки повстань за свободу і стільки героїв скільки було в Україні. Ми сьогодні не можемо і не повинні стояти осторонь  перекладаючи  відповідальність, один на одного, за наше сьогодення і майбутнє наших дітей,  утішаючи себе тією думкою, що хтось прийде і вирішить все за нас. 
Не держава (чиновники) управляють нами (народом), це ми управляємо державою.
Приєднуйся до громадської  організації «Рух в Єдності Сила» що не підтримує жодної прогнилої політичної партії  і ми будемо разом відстоювати твої права.

                                        Вимога до уряду

 Кожен вчорашній і сьогоднішній чиновник повинен розуміти і усвідомлювати, що за свої антиконституційні  дії, за розпродаж стратегічних об'єктів за розбазарювання 
України дуже скоро доведеться відповідати перед народом. І не удасться сховатися з награбованими народними грошима за депутатською недоторканістю або за кордоном.
 
                                                      Народний суд неминучий!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий