воскресенье, 26 сентября 2010 г.

маніфест до Украънського народу

Сьогодні головний ворог Українського народу корумпірований чиновник так звані «слуги народу»
Хто винен і що робити? Запитаєте ви, 

відповідь проста Головні винуватці МИ 
– Так ми попустили і дозволили цим п'явкам присмоктатися до наших тіл.

Древні люди говорили «Кожен народ заслуговує на свого правителя» 
Все що не робиться, робиться з нашої з вами мовчазної згоди, якого б кольору політик не прийшов до влади, якщо він відчуватиме безконтрольність, і безкарність з боку народу (реальної сили), він робитиме все що він захоче, а хочуть вони, ви самі знаєте  чого (вбивати, красти, п'яними збивати людей на своїх джипах і так далі і тому подібне)

 Питання друге, що робити? 

В першу чергу перестати бути пасивним спостерігачем за тим, яке беззаконня відбувається довкола нас, навіть якщо це сьогодні нас не стосується на пряму, треба викоренити поняття «Моя хатина з краю» запам'ятаєте, крайня хатина перша горить. 
Сьогодні проблема, обійшовши нас, прийшла в будинок нашого сусіда або друга завтра вона неодмінно зайде до нас і також як ваш сусід або друг залишився наодинці з проблемою, так і ви будите, вимушені вирішувати її наодинці.
Ми забули головну суть природи людини, чоловік тому і вижив що для рішенні, яких те завдань і перед лицем серйозної небезпеки, люди завжди об'єднувалися.  
  Ми повинні добиватися своїх прав, починаючи з сьогоднішнього дня, тому що почати поважати себе з завтрашнього дня не можна. 
Так звані слуги народу все роблять для того, що б ми з вами були роз'єднані, тому що вони як не хто розуміють що з кожним окремо вони впораються, пережують і незаметят, яким би сильним він не був.
Але вони панічно бояться народ зібраний воєдино, в один монолітний кулак, вони все роблять, для того, щоб це не сталося, щоб люди не об'єдналися. 
Алкоголь, наркотики, казино, умова і рівень освіти, медичне обслуговування і багато що інше, словом все робиться, для того, щоб людина деградувала в бездумну, не мислячу істоту, таким легко управляти, щоб людина виживала кожна окремо, дивлячись лише вниз і не зміг гордо підняти голову верх і поглянути що відбувається довкола нього.

 Вступаючи до громадської організації «Рух в Єдності Сила» 
яка не підтримує жодної прогнилої політичної партії, ви, стаєте частиною сили. 
Чим сильніше організація, тим сильніше ви і чим сильніше ви, тим сильніше організація.

Ми разом з вами боротимемося, за наше з вами сьогодення і за майбутнє наших дітей.

Також як і ми сьогодні захоплюємося і гордимося нашими предками героями і зневажаємо і ненавидимо зрадників і боягузів і тих хто склавши руки сидів і спостерігав за тим як відбувається зло і беззаконня, так і наші нащадки оцінять наші вчинки. 

громадська організація "РУХ В ЄДНОСТІ СИЛА" 
тел: (044) 360-16-14; моб:(067) 194-46-65.
 сайт: intaplus.com.ua/ruh.html 

Комментариев нет:

Отправить комментарий